Trailer: Launch Trailer Google Stadia is absurd

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2019 07:55

Nu Google Stadia wereldwijd is gelanceerd kan een kekke launch trailer natuurlijk niet uitblijven. En ere wie ere toekomt, Google heeft voor het nieuwe platform een absurd lachwekkende trailer in elkaar weten te flansen.

De eerste review van Google Stadia druppelen her en der binnen op het internet en de service wordt gematigd ontvangen. Google heeft vlak voor de release nog aangekondigd dat er tien extra games aan de line-up van Stadia toegevoegd werden. Blijkbaar vond zelfs het miljardenbedrijf twaalf games toch wat aan de karige kant. In tegenstelling tot de line-up, pakt Google wel uit met de launch trailer van de service. Die is gewoon ronduit absurd en een leuke vondst. Ik zou er bijna Google Stadia voor aanschaffen.

Google Stadia is vanaf nu verkrijgbaar.

Bron: Google
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord