Trailer: Launch trailer F1 2021 onthuld

Geplaatst: 10 juli 2021 11:15

De lancering van F1 2021 komt met behoorlijke snelheid dichterbij. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een launch trailer.

Max Verstappen doet het momenteel erg goed in de Formule 1, maar binnenkort kun je ook kijken of jouw innerlijke Verstappen het er een beetje goed vanaf brengt. Max Verstappen heeft in F1 2021 samen met Lewis Hamilton de hoogste rating gekregen. Een aantal maanden geleden werd F1 2021 onthuld en nu kunnen we bijna van start. Komende week lanceert namelijk F1 2021. De racegame brengt dit jaar weer een aantal nieuwigheden met zich mee. Naast de nieuwe F1 2021 gamemodus Braking Point is er ook een uitgebreide carrièremodus die je nu voor het eerst met twee spelers kunt spelen en zijn er drie nieuwe circuits: Partimão, Imola en Jeddah. Codemasters heeft dus echt ingezet op vernieuwing, zo lijkt het.

F1 2021 accelereert op 13 juli en is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Codemasters
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord