Trailer: Launch trailer en releasedatum Outer Wilds onthuld

Geplaatst: 20 mei 2019 21:55

Vandaag is er eindelijk een launch trailer en releasedatum onthuld voor Outer Wilds. Het heeft lang op zich laten wachten, maar de game is binnenkort al beschikbaar op pc. Namelijk over een week.

Outer Wilds begon als een crowdfunding-project via Fig en behaalde al snel zijn doel. Toch heeft het even geduurd voordat de supporters zich aan de game kunnen wagen, want inmiddels zijn er al ruim drie jaar verstreken. De game komt in eerste instantie alleen voor pc uit en is exclusief voor de Epic Games Store. Het is de bedoeling dat de game later ook gaat verschijnen voor Microsoft's console, maar daar is tot op heden nog geen releasedatum van bekend.

Outer Wilds verschijnt op 30 mei voor pc via Epic Games Store. Voor de Xbox One-versie is tot op heden nog geen releasedatum vrijgegeven.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2019

Ontwikkelaar

Mobius Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord