Trailer: Launch trailer DOOM Eternal onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 maart 2020 22:31

Bethesda heeft vandaag de officiële launch trailer van DOOM Eternal onthuld. Als je al geen zin had in de game, dan heb je dat wel na het zien van de actievolle trailer.

Doomguy is er al helemaal klaar voor, zo blijkt wel uit de nieuwe DOOM Eternal trailer. In de trailer worden weer een aantal demonen tot moes geschoten met een grote diversiteit aan wapens, zoals we dat kennen van de DOOM-franchise. Over iets meer dan een week kunnen we ons weer verlekkeren aan een nieuwe DOOM-game en als je hem echt snel wilt kunnen spelen dan is de game nu al te pre-loaden op je PlayStation 4 of Xbox One. Dan ben je er op dag van release dus als de kippen bij om los te gaan.

DOOM Eternal verschijnt op 20 maart 2020 voor pc, Google Stadia, Xbox One en PlayStation 4. Meer weten over de game? Check dan mijn preview van DOOM Eternal.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord