Trailer: Larian Studios Onthult Baldur's Gate 3

Geplaatst:
Aangepast: 7 juni 2019 16:49

Larian Studios Onthult Baldur's Gate 3, zo'n negentien jaar na de release van het tweede deel. De onthulling vond gisteren plaats tijdens de livestream van Google Stadia.

Baldur's Gate is een gamereeks die gebaseerd is op de regels van de immens populaire tabletop-RPG Dungeons & Dragons. De eerste twee delen van Baldur's Gate waren ontwikkeld door Bioware, maar het derde deel komt van de hand van Larian Studios. Larian kennen we van onder andere de Divinity-reeks. Larian maakte tijdens de livestream van Google Stadia bekend dat er een nieuwe Baldur's Gate aankomt. Er zijn nog geen details over de game vrijgegeven, buiten een eerste trailer. In deze trailer zien we hoe een Flaming Fist Mercenary wordt overgenomen door een Mind Flayer. Betekent dit dat de Illithid terugkeren naar de Forgotten Realms?

Baldur's Gate 3 heeft nog geen exacte releasedatum. We weten wel dat de game in ieder geval op Google Stadia verschijnt.

Bron: Larian Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord