Langrisser I & II

  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Langrisser I & II volgend jaar naar het Westen

Voor fans van de Langrisser-serie heb ik eindelijk goed nieuws. Langrisser I & II komt volgend jaar namelijk naar het Westen.

Langrisser is een serie strategische Japanse RPG's die eigenlijk bijna niet buiten Japan is uitgekomen. De eerste game, Langrisser: The Descendants of Light verscheen in 1991 voor de Mega Drive en pc. Dit eerste deel in de Langrisser-serie kwam buiten Japan uit onder de naam Warsong. Een tweede deel, genaamd Langrisser II, verscheen in 1994 voor de Mega Drive in Japan. Buiten fan-vertalingen kent dit deel geen officiële Engelstalige versie. Deze eerste twee Langrisser-games hebben onlangs een volledige remake gekregen voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch onder de naam Langrisser I & II. Deze remake-bundel verscheen in februari dit jaar in Japan. Uitgever NIS America kondigde echter onlangs aan dat deze remake van de eerste twee Langrisser-games volgend jaar ook naar het Westen komt. Dit wordt voor ons de eerste keer dat deze twee games officieel in Europa worden uitgebracht.

Langrisser I & II verschijnt begin 2020 voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?