Sekiro: Shadows Die Twice
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 22 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Lady Butterfly te zien in nieuwe trailer Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice komt volgende maand pas uit, maar je kunt nu alvast even genieten van een nieuwe trailer. From Software en Activision hebben namelijk een trailer voor Lady Butterfly online gezet.

Deze nieuwe trailer is nog geen halve minuut lang, dus we vangen slechts een glimp op van Lady Butterfly, die een van de vijanden uit de game is. In de trailer kunnen we zien hoe deze oude dame zich in een brandende tempel klaarmaakt om de speler aan te vallen. Ze heeft twee paar kunai, Japanse dolken, in haar handen en we kunnen gouden vlinders zien die om haar heen vliegen. Voor haar leeftijd is ze nog erg snel en lenig.

Sekiro: Shadows Die Twice komt op 22 maart naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?