Marvel's Spider-Man
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Laatste Spider-Man DLC Silver Lining verschijnt op 21 december

De derde en laatste uitbreiding voor Marvel's Spider-Man laat niet lang meer op zich wachten. Over iets meer dan een week biedt Silver Lining nieuwe content voor Peter Parker's alter ego.

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft vandaag naar buiten gebracht dat Silver Lining het derde DLC-pakket voor Marvel's Spider-Man is. Middels een teaser vangen we vast een glimp op van de nieuwe uitbreiding. De koppige Silver Sable speelt hierin weer een belangrijke rol en ook Hammerhead is te zien. Silver Lining geeft ons nieuwe missies, geüpgradede vijanden en crimes. Ook zijn er drie nieuwe suits beschikbaar.

De uitbreiding Silver Lining is beschikbaar vanaf 21 december voor Marvel Spider-Man op de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?