NEO: The World Ends With You

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Laatste gameplay trailer NEO: The World Ends With You onthuld

De laatste gameplay trailer van NEO: The World Ends With You is onthuld. De meer dan vijf minuten durende trailer laat ons zien wat we kunnen verwachten van de game.

Na meer dan dertien jaar is er eindelijk goed nieuws voor The World Ends With You-fans. Eind vorig jaar werd namelijk een nieuwe The World Ends With You onthuld. Dit vervolg, genaamd NEO: The World Ends With You, verschijnt volgende maand en Square Enix heeft onlangs een nieuwe gameplay trailer van de game onthuld. In deze trailer die meer dan vijf minuten duurt, kunnen we zien dat de gameplay grotendeels hetzelfde lijkt als die van het origineel uit 2007. Wel is te zien dat je nu vier verschillende personages kunt besturen. Verder is de visuele stijl en de manier van storytelling hetzelfde gebleven als in het origineel. Aan het einde zien we ook dat er vanaf morgen een speelbare demo voor de game beschikbaar is.

NEO: The World Ends With You verschijnt 27 juli voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De demo is vanaf 25 juni beschikbaar.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?