Trailer: Laatste gameplay trailer NEO: The World Ends With You onthuld

Geplaatst: 24 juni 2021 11:14

De laatste gameplay trailer van NEO: The World Ends With You is onthuld. De meer dan vijf minuten durende trailer laat ons zien wat we kunnen verwachten van de game.

Na meer dan dertien jaar is er eindelijk goed nieuws voor The World Ends With You-fans. Eind vorig jaar werd namelijk een nieuwe The World Ends With You onthuld. Dit vervolg, genaamd NEO: The World Ends With You, verschijnt volgende maand en Square Enix heeft onlangs een nieuwe gameplay trailer van de game onthuld. In deze trailer die meer dan vijf minuten duurt, kunnen we zien dat de gameplay grotendeels hetzelfde lijkt als die van het origineel uit 2007. Wel is te zien dat je nu vier verschillende personages kunt besturen. Verder is de visuele stijl en de manier van storytelling hetzelfde gebleven als in het origineel. Aan het einde zien we ook dat er vanaf morgen een speelbare demo voor de game beschikbaar is.

NEO: The World Ends With You verschijnt 27 juli voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De demo is vanaf 25 juni beschikbaar.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NEO: The World Ends With You

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

27 juli 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord