The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season
  • ONTWIKKELAAR Telltale Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Laatste episode Telltale's The Walking Dead: Final Season krijgt trailer

We weten inmiddels al dat The Final Episode eind maart uitkomt. De laatste episode van Telltale's The Walking Dead: Final Season heeft nu eindelijk ook een trailer gekregen.

Lang was de toekomst van The Walking Dead: The Telltale Series onzeker. Na de ontslagen bij ontwikkelaar Telltale Games was het nog maar de vraag hoe het met de serie verderging. Gelukkig nam Skybound Games het op zich om de laatste twee episodes van The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season af te maken. De laatste episode, genaamd Take Us Back, verschijnt volgende week. Hier heeft de ontwikkelaar dan ook een nieuwe trailer voor uitgebracht. Hierin zien we hoe hoofdpersonages Clementine en AJ proberen te overleven. Tijdens de laatste episode zie je de conclusie van de keuzes die je in de game hebt gemaakt. Overleven Clementine en AJ aan het einde van de game?

De laatste episode van The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season, Take Us Back, verschijnt 26 maart op pc in de Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Skybound Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?