Trailer: Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom naar Nintendo Switch Online

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2019 21:41

Ook deze maand wordt de NES-bibliotheek van de Switch uitgebreid. Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom komen namelijk naar Nintendo Switch Online.

Elke maand wordt de NES-bibliotheek van de Nintendo Switch een beetje verder uitgebreid. Deze maand komen er twee nieuwe games naar de abonnementsdienst Nintendo Switch Online. De eerste game die aan de bibliotheek wordt toegevoegd, is Kung-Fu Heroes. Dit is een top-down actiegame over twee kungfu-meesters die een ontvoerde prinses en enkele gestolen schatten moeten zien te redden. De tweede game die deze maand aan het lijstje NES-games wordt toegevoegd, is Vice: Project Doom. In deze game neem je de rol aan van Quinn Hart die in een cyberpunk-setting achter de duistere geheimen van een wapenfabrikant probeert te komen.

Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom zijn vanaf 21 augustus te spelen voor eenieder die in het bezit is van een geldig Nintendo Switch Online-abonnement.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord