Check hier alle X019 Londen-content

Trailer: Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom naar Nintendo Switch Online

Ook deze maand wordt de NES-bibliotheek van de Switch uitgebreid. Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom komen namelijk naar Nintendo Switch Online.

Elke maand wordt de NES-bibliotheek van de Nintendo Switch een beetje verder uitgebreid. Deze maand komen er twee nieuwe games naar de abonnementsdienst Nintendo Switch Online. De eerste game die aan de bibliotheek wordt toegevoegd, is Kung-Fu Heroes. Dit is een top-down actiegame over twee kungfu-meesters die een ontvoerde prinses en enkele gestolen schatten moeten zien te redden. De tweede game die deze maand aan het lijstje NES-games wordt toegevoegd, is Vice: Project Doom. In deze game neem je de rol aan van Quinn Hart die in een cyberpunk-setting achter de duistere geheimen van een wapenfabrikant probeert te komen.

Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom zijn vanaf 21 augustus te spelen voor eenieder die in het bezit is van een geldig Nintendo Switch Online-abonnement.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?