Trailer: Kroon jezelf tot King of the hill in nieuwe Battlefield V locatie

Geplaatst: 8 juni 2019 20:00

De kogels vlogen weer om de oren tijdens de EA Play-show van deze avond. Battlefield V-spelers kunnen namelijk spoedig van start op de nieuwe Marita-map die zich huisvest in het prachtige Griekenland.

De geallieerden hebben het zwaar. De Duitsers zijn aan het oprukken en het is aan jou om Marita te verdedigen. Dit dorp op de top van een bergkam is een te verdedigen locatie, maar de nauwe straatjes maken het je niet makkelijk. De Grieken zijn vriendelijke mensen en laten de deur voor je open om de hoogte op te zoeken. De Marita-map bevat flink wat afwisseling waarbij tankgevechten snel ingewisseld worden voor intense close combat in de smalle straten van het dorp. De Marita-map is in juli gratis beschikbaar als download voor Battlefield V.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord