Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Kotal Kahn aangekondigd voor Mortal Kombat 11

NetherRealm Studios heeft een aankondigingstrailer voor Kotal Kahn op YouTube geplaatst. De studio was al een tijdje bezig met het teasen van zijn komst in Mortal Kombat 11.

Opvallend aan de trailer is dat de God van de Maya's behoorlijk het onderspit delft tegen Jacqui Briggs, die ook terugkeert in Mortal Kombat 11. Afgezien van een paar tegenstoten weet Briggs een behoorlijk potje te ownen. Zowel Kotal Kahn als Jacqui Briggs maakten hun debuut in Mortal Kombat X. Afgelopen week teasede NetherRealm via Twitter al de komst van Kotal Kahn en tijdens de laatste Kombat Kast werd zijn komst officieel bevestigd.

Mortal Kombat 11 komt uit op 23 april 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?