Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Korte trailer uitgekomen voor Baldur's Gate 3

Er is een korte trailer verschenen van Baldur's Gate 3. Die is uitgekomen op het Twitter-account van de Belgische ontwikkelaar, Larion Studio's.

Baldur's Gate 3 werd vorig jaar onthuld tijdens een stream van Google Stadia en sindsdien is er nog vrij weinig over de rpg bekend. Daar lijkt nu verandering in te komen. Ontwikkelaar Larian Studio's heeft een korte trailer van Baldur's Gate 3 uitgebracht op Twitter. Het gaat om een korte video van veertig seconden. In de beschrijving staat dat 6 juni meer informatie over de game bekend wordt gemaakt tijdens de Guerrila Collective stream. De trailer is hieronder te bekijken.

Baldur's Gate 3 komt uit op de pc. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?