Trailer: Konami toont gameplay van eFootball

Geplaatst: 26 augustus 2021 18:10

Konami heeft voor het eerst een uitgebreide video online gezet waarin dieper ingegaan wordt op de gameplay van eFootball. In de video worden diverse facetten van de voetbalgame uitgelicht.

Enkele maanden geleden bracht Konami het nieuws naar buiten een compleet andere weg te gaan bewandelen met PES. Dit heeft ervoor gezorgd dat PES is omgedoopt naar eFootball en free-to-play wordt. Toch staat deze opmerkelijke keuze niet op zichzelf, want later gaf Konami ook aan dat eFootball in beperkte vorm uitgebracht gaat worden. Dit betekent dat er bij de lancering slechts keuze is uit een beperkt aantal spelers en teams. De reden hiervoor is dat Konami iedereen zo snel mogelijk met eFootball kennis wil laten maken. In ieder geval heeft eFootball wel de rechten tot de MLS tot zijn beschikking. Naar eigen zeggen heeft Konami de gameplay van eFootball ook volledig op de schop genomen. Van het controleren van de bal tot het aangaan van de duels, in veel opzichten moet het een nieuwe ervaring gaan bieden. Tot slot sluit de video af met de aankondiging dat Konami de game blijft verbeteren aan de hand van de feedback van de community.

eFootball heeft nog geen releasedatum. De game wordt uitgebracht op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. De mobiele versies van de game verschijnen later.

Bron: Konami
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot eFootball

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord