Check al onze gamescom content hier!
Travis Strikes Again: No More Heroes
  • ONTWIKKELAAR Grasshopper Manufacture
  • RELEASEDATUM 18 januari 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Koffie en donuts in Travis Strikes Again: No More Heroes

Marvelous Entertainment heeft een nieuwe trailer van Travis Strikes Again: No More Heroes vrijgegeven. De trailer heet Coffee and Doughnut, en zit naast snelle actie dan ook vol koffie en donuts.

In Travis Strikes Again: No More Heroes wil The Bad wraak nemen op Travis Touchdown. Om hem te stoppen moet je het in de deze vechtgame opnemen tegen bizarre vijanden en eindbazen. In de onderstaande trailer is in ieder geval goed te zien wat je van de Nintendo Switch-exclusieve kunt verwachten.

Travis Strikes Again: No More Heroes verschijnt op 18 januari 2019 voor de Nintendo Switch.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?