Trailer: KOEI TECMO kondigt nieuwe Fairy Tail JRPG-game aan

Geplaatst:
Aangepast: 6 september 2019 01:30

KOEI TECMO, de uitgever van de Fairy Tail-franchise, heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van de nieuwe Fairy Tail-game. Deze nieuwe JRPG-game verschijnt begin volgend jaar.

Fairy Tail-fans hebben weer iets om naar uit te kijken. Vandaag werd bekendgemaakt dat er een gloednieuwe Fairy Tail JRPG-game in de maak is. KOEI TEMCO plaatste middels haar YouTube-kanaal een trailer waarin onze Fairy Tail-helden in volle glorie te zien zijn. De nieuwe Fairy Tail-game wordt ontwikkelt door GUST Studios, in samenwerking met manga-auteur Hiro Mashima. Tijdens de Tokyo Game Show volgende week mogen we rekenen op nog meer onthullingen betreft deze game.

De nieuwe Fairy Tail-game verschijnt in 2020 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: KOEI TECMO

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fairy Tail

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

31 juli 2020

Ontwikkelaar

GUST Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord