Knight Squad 2

  • Ontwikkelaar Chainsawesome Games
  • Eerste releasedatum 14 april 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Indie, Hack and Slash
  • Gameliner score

Trailer: Knight Squad 2 aangekondigd

De populaire partygame Knight Squad krijgt een vervolg. Dit maakte ontwikkelaar Chainawesome Games bekend via de onderstaande trailer.

De trailer promoot de game met eigenlijk alles wat je van een sequel zou verwachten. Er komen nieuwe knights naar de game, waarvan eentje een samoerai is. De andere ziet er nog iets mysterieuzer uit, dus moeten wachten op een potentiële onthulling. Verder komen er nieuwe gamemodi naar Knight Squad 2, waaronder een soort Payload geinspireerde modus en eentje met flink wat A.I. kanonnenvoer. Uiteraard komen er nieuwe wapens voorbij, maar de rakettenwerper steelt toch echt wel de show.

Knight Squad 2 is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar voor de pc en Xbox One.

BRON Chainawesome Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?