Trailer: Kleurrijke MMO Blankos: Block Party onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2020 11:14

Er komt een nieuwe MMO aan waar we ons de komende tijd mee bezig kunnen houden. Tijdens de Future Games Show is namelijk de kleurrijke MMO Blankos: Block Party onthuld.

Blankos: Block Party draait volledig om de Blankos, kleurrijke speelgoedpoppetjes die zich in een evenzo kleurrijke wereld begeven. In deze MMO kun je een eigen Blanko maken en met je vrienden chillen in de kleurrijke wereld. De grootste feature van Blankos: Block Party is echter de level builder. Middels deze level builder kunnen spelers minigames maken die ze vervolgens in de grote wereld kunnen plaatsen. Je kunt dan samen met je vrienden en andere mensen online je eigen creaties spelen. Daarnaast zijn de Blankos vormgegeven als echte speelgoedfiguurtjes. Sommige Blankos zijn bijvoorbeeld limited edition en zijn zeldzamer dan andere. Verwacht hier wel een bedrag voor neer te moeten tellen.

Blankos: Block Party heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt later op de pc.

Bron: GamesRadar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blankos: Block Party

Series

-

Uitgever

Mythical Games Inc.

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Third Kind Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord