Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Kitana en D’Vorah bekendgemaakt voor Mortal Kombat 11

Kitana en D’Vorah zijn officieel bekendgemaakt voor het roster van Mortal Kombat 11. NetherRealm Studios heeft een trailer geplaatst die de twee personages aankondigt voor de nieuwe Mortal Kombat-game.

In de trailer krijg je de krachten en aanvallen van de twee karakters te zien. Kitana's aanvallen lijken niet veel te verschillen van de eerdere games waar zij in zat, maar met D'Vorah lijkt er iets anders aan de hand te zijn. Het blijkt dat in Mortal Kombat 11 als D'Vorah doodgaat zij een insect baart die haar plek inneemt om de dood van zijn moeder te wreken.

Mortal Kombat 11 komt 23 april uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?