Kirby Fighters 2
  • ONTWIKKELAAR HAL Laboratory
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 september 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Kirby Fighters 2 uitgebracht voor Nintendo Switch

Nintendo heeft vandaag uit het niets een nieuwe game uitgebracht. Kirby Fighters 2 is via een launchtrailer geïntroduceerd.

Het is niet de eerste keer dat er een Kirby-game wordt aangekondigd en uitgebracht op dezelfde dag. Zo was vorig jaar Super Kirby Clash opeens gratis te downloaden. Dit jaar is het de beurt aan Kirby Fighters 2. De vechtgame is het vervolg op Kirby Fighters Deluxe, die zes jaar geleden uitkwam voor de Nintendo 3DS. De launchtrailer laat zien wat je kan verwachten van de game. Zo zien we dat de game een verscheidenheid aan Kirby-personages heeft die hun eigen vaardigheden hebben. Daarnaast is er een sneak peek van de verschillende levels getoond en zien we natuurlijk al wat gameplay. Kirby Fighters 2 ondersteunt lokale multiplayer tot en met vier spelers op één Nintendo Switch-console en kan ook tot maximaal vier spelers lokaal tegen elkaar gespeeld worden via hun eigen console. De vechtgame is tevens online tegen anderen speelbaar en heeft een verhaalmodus. De trailer laat ook zien dat je 'fighters points' kan verdienen die je in kan wisselen voor cosmetics om je Kirby jouw eigen te maken.

Kirby Fighters 2 is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch en is verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor 19,99 euro.

BRON Nintendo

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?