King's Bounty II

  • Ontwikkelaar 1C Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: King's Bounty II trailer toont verhaal

1C Entertainment heeft een nieuwe trailer van King's Bounty II vrijgegeven. In de trailer wordt er meer informatie gedeeld over het verhaal en de vele gevaren.

In februari werd de releasedatum van King's Bounty II bekendgemaakt met een trailer. In die trailer stond voornamelijk de gameplay centraal, maar nu wordt het ook duidelijk welk gevaar de spelers gaan tegenkomen in de wereld. Je hoort de stem van de kroonprins van Nostria, die vertelt dat de afwezigheid van zijn vader voor chaos heeft gezorgd in de wereld. Necromantie, sabotage en samenzweringen zijn drie van de problemen die even snel genoemd worden, naast de vele monsters die de dorpen aanvallen. Volgens een oude profetie is de redder van de wereld al aanwezig, maar de prins heeft hier zijn twijfels bij.

King's Bounty II verschijnt op 24 augustus voor de pc, PlayStation 4, XBox One en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?