Trailer: King's Bounty II trailer toont verhaal

Geplaatst: 17 april 2021 15:30

1C Entertainment heeft een nieuwe trailer van King's Bounty II vrijgegeven. In de trailer wordt er meer informatie gedeeld over het verhaal en de vele gevaren.

In februari werd de releasedatum van King's Bounty II bekendgemaakt met een trailer. In die trailer stond voornamelijk de gameplay centraal, maar nu wordt het ook duidelijk welk gevaar de spelers gaan tegenkomen in de wereld. Je hoort de stem van de kroonprins van Nostria, die vertelt dat de afwezigheid van zijn vader voor chaos heeft gezorgd in de wereld. Necromantie, sabotage en samenzweringen zijn drie van de problemen die even snel genoemd worden, naast de vele monsters die de dorpen aanvallen. Volgens een oude profetie is de redder van de wereld al aanwezig, maar de prins heeft hier zijn twijfels bij.

King's Bounty II verschijnt op 24 augustus voor de pc, PlayStation 4, XBox One en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot King's Bounty II

Series

-

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 augustus 2021

Ontwikkelaar

1C Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord