Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Kingdoms of Amalur: Reckoning

  • Ontwikkelaar Big Huge Games
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning komt naar Nintendo Switch

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning komt naar de Nintendo Switch. De remaster van de actie-RPG verschijnt in maart op de Japanse console.

In de zomer van vorig jaar werd aangekondigd dat Kingdoms of Amalur: Reckoning een remaster kreeg. Deze remaster, met de toepasselijke naam Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, verscheen in augustus vorig jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever THQ Nordic heeft middels een nieuwe trailer aangekondigd dat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning over een paar maanden ook naar de Nintendo Switch komt. In de trailer kun je alvast een beetje zien wat je kunt verwachten van de Switch-variant. Ben je echter benieuwd naar de game en onze ervaringen? Check dan Huub's video review van Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 16 maart op de Nintendo Switch. De game is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?