Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Kingdom Hearts III ReMind-DLC verschijnt deze winter

De ReMind-DLC voor Kingdom Hearts III is al een tijdje geleden aangekondigd, maar Square Enix heeft nu meer informatie over de DLC vrijgegeven. De Kingdom Hearts III ReMind-DLC verschijnt namelijk deze winter.

Tijdens het Kingdom Hearts Orchesta -World of Tres- concert bracht Square Enix een nieuwe trailer uit voor de aankomende ReMind-DLC van Kingdom Hearts III. ReMind is de eerste grote betaalde DLC voor de game en brengt onder andere een nieuw einde, nieuwe personages en nieuwe eindbazen naar de game. In de nieuwe trailer kunnen we enkele van de nieuwe toevoegingen zien die de DLC naar de game brengt. De trailer bevat wel spoilers voor het verhaal van Kingdom Hearts III, dus als je de game nog niet hebt uitgespeeld, klik de trailer dan nog maar even niet aan.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. De DLC ReMind verschijnt deze winter.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?