Trailer: King of Fighters XV krijgt open bèta

Geplaatst: 28 oktober 2021 10:14
Aangepast: 28 oktober 2021 10:14

Tijdens de State of Play-presentatie was ook King of Fighters XV aanwezig. Voor de nieuwe fighting-game werd een open bèta aangekondigd.

King of Fighters XV werd begin dit jaar onthuld. De game zou eigenlijk dit jaar nog uit moeten komen, maar vanwege de coronapandemie werd King of Fighters XV uitgesteld naar volgend jaar. Wie er alvast met de game aan de slag wil gaan, die kan dat volgende maand wel alvast doen. Tijdens Sony's State of Play werd namelijk onthuld dat King of Fighters XV een open bèta krijgt. Tijdens de bèta kunnen fans acht verschillende personages uitproberen en onder andere de speelmodi Online Casual Match en Room Match. In de aankondigingstrailer hebben we ook het nieuwe personage Dolores kunnen zien. Zij is tijdens de open bèta ook speelbaar.

De open bèta van King of Fighters XV is van 20 tot 22 november beschikbaar.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The King of Fighters XV

Series

-

Uitgever

SNK Playmore

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord