Trailer: King of Fighters XV is officieel onthuld

Geplaatst:

De fighting game, King of Fighters XV, is officieel onthuld. De game werd getoond tijdens een presentatie van ontwikkelaar SNK.

Het is al even geleden dat er een nieuwe King of Figthers-game is uitgekomen. De laatste game, King of Fighters XIV, kwam in 2016 uit. Eigenlijk had King of Fighters XV al gisternacht onthuld moeten worden, maar de presentatie werd voor een onbekende reden uitgesteld. Vandaag was het wel zover en werd, in een YouTube-video van ongeveer 12 minuten, het nieuwe deel van de King of Fighters-franchise voor het eerst getoond. De video begon met een korte trailer van King of Fighters XV, met daarna een presentatie met Yasuyuki Oda en Eisuke Odura die wat meer informatie over de trailer en de game gaven. De volledige presentatie is hieronder te bekijken.

King of Fighters XV moet dit jaar uitkomen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend. Volgende week wordt er meer informatie over de game naar buiten gebracht.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The King of Fighters XV

Series

-

Uitgever

SNK Playmore

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord