Trailer: King Arthur: Knight's Tale officieel aangekondigd

Geplaatst:

NeocoreGames heeft de tactische RPG King Arthur: Knight's Tale aangekondigd. Via een trailer worden de eerste beelden van de game getoond.

Het is alweer een tijd geleden dat NeocoreGames King Arthur heeft uitgebracht. Via een trailer heeft de uitgever en ontwikkelaar van de tactische RPG een nieuwe King Arthur-game genaamd King Arthur: Knight's Tale aangekondigd. De trailer toont de eerste gameplaybeelden en introduceert het verhaal van de game. Zo is te zien dat King Arthur: Knight's Tale een tactische game is met turn-based gevechten waarbij spelers kunnen kiezen uit verschillende personages om een zo efficiënt mogelijk team te vormen. In King Arthur: Knight's Tale speel je als Sir Mordred, de vijand van King Arthur, en je einddoel is om King Arthur eens en voor altijd te verslaan.

King Arthur: Knight's Tale komt begin 2021 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Om de game te kunnen bekostigen heeft NeocoreGames een Kickstarter-campagne opgestart, waar momenteel al tien procent van is gefinancieerd.

Bron: NeocoreGames
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot King Arthur: Knight's Tale

Series

-

Uitgever

NeocoreGames

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2021

Ontwikkelaar

NeocoreGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord