Killsquad
  • ONTWIKKELAAR Novarama
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 juli 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Killsquad krijgt Battle Arena-modus

Novarama, de ontwikkelaar achter Killsquad, heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet. In de trailer wordt een nieuwe Battle Arena-modus vertoond.

Het is de eerste grote update van die de hardcore action RPG kent, sinds haar release op 16 juli. In de top-down coöperatieve game, die zich afspeelt in een futuristische wereld, draait het om het voltooien van grote opdrachten. Maar binnenkort krijgen spelers er een nieuwe game-modus bij, die zich volledig afspeelt in een afgesloten arena. Beter bekend als de Colosseum of the Unseen. De arena zit vol met beesten en vallen, die een gevaar vormen voor de strijders. Het doel?: strijden tot je erbij neervalt, om zo kampioen van de Unseen te worden. En die gevechten gaan er heftig aan toe! Bekijk hieronder de trailer:

De Unseen-update komt eind augustus uit, met het Colosseum van de Unseen, nieuwe Fed Forces om mee te vechten en een ontgrendelbare in-game verkoper.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?