Trailer: Killsquad krijgt Battle Arena-modus

Geplaatst: 20 augustus 2019 23:59
Aangepast: 21 augustus 2019 00:38

Novarama, de ontwikkelaar achter Killsquad, heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet. In de trailer wordt een nieuwe Battle Arena-modus vertoond.

Het is de eerste grote update van die de hardcore action RPG kent, sinds haar release op 16 juli. In de top-down coöperatieve game, die zich afspeelt in een futuristische wereld, draait het om het voltooien van grote opdrachten. Maar binnenkort krijgen spelers er een nieuwe game-modus bij, die zich volledig afspeelt in een afgesloten arena. Beter bekend als de Colosseum of the Unseen. De arena zit vol met beesten en vallen, die een gevaar vormen voor de strijders. Het doel?: strijden tot je erbij neervalt, om zo kampioen van de Unseen te worden. En die gevechten gaan er heftig aan toe! Bekijk hieronder de trailer:

De Unseen-update komt eind augustus uit, met het Colosseum van de Unseen, nieuwe Fed Forces om mee te vechten en een ontgrendelbare in-game verkoper.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Killsquad

Series

-

Uitgever

Novarama

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

16 juli 2019

Ontwikkelaar

Novarama

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord