Trailer: Kerbal Space Program krijgt een vervolg

De grappige groene mannetjes van het populaire Kerbal Space Program krijgen een sequel. De game draagt de toepasselijke naam Kerbal Space Program 2.

In de cinematische trailer kan nog weinig worden opgemaakt of er veel gaat veranderen in dit vervolg. Het is in ieder geval zeker dat de Kerbals weer vertegenwoordigd zijn en dat het zich in de ruimte afspeelt, voor zover de titel van de game dat nog niet verklapte. Wat wel anders is dan het eerste deel, is dat Kerbal Space Program 2 niet alleen voor de pc uitkomt, maar ook wordt uitgebracht voor consoles.

Kerbal Space Program 2 verschijnt volgend jaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?