Check hier alle PlayStation State of Play content

Kena: Bridge of Spirits

  • Ontwikkelaar Ember Lab
  • Eerste releasedatum 21 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Kena: Bridge of Spirits heeft een fotomodus

Even lachen naar het vogeltje! Ember Lab heeft aangekondigd dat Kena: Bridge of Spirits een fotomodus heeft.

De aankondiging van Kena: Bridge of Spirits was voor veel mensen het hoogtepunt van het Future of Gaming-evenement van Sony vorig jaar. Onze eigen Celine schreef zelfs nog een artikel over haar verwachtingen van Kena: Bridge of Spirits. Het moment van de release is nu bijna aangekomen. Vandaag, een dag voordat de game uitkomt, heeft Ember Lab een leuk nieuwtje over de game gedeeld. Kena: Bridge of Spirits beschikt over een fotomodus! Dat betekent dat je al je favoriete momenten in de game op een speciale manier kunt vastleggen. Personages in de game komen volledig tot stilstand wanneer je de fotomodus activeert. Wanneer je vervolgens de camera beweegt, reageren de figuren op de bewegingen. Met een druk op de 'CHEESE!'-knop nemen de personages een pose aan. Zo kun je het perfecte plaatje schieten.

Kena: Bridge of Spirits verschijnt morgen, op 21 september. De game verschijnt dan op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?