Katamari Damacy Reroll
  • RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Katamari Damacy Reroll maakt er een bal van op de Switch

Binnenkort kunnen we weer rollen met onze favoriete prins! Katamari Damacy krijgt namelijk een remaster in de vorm van Katamari Damacy Reroll op de Nintendo Switch.

Eerder deze week dook er al een registratie omtrent de game op. Nu blijkt het dus te gaan omtrent een remaster van Katamari Damacy dat in 2004 verscheen op de PlayStation 2. Vooralsnog is de aankondiging enkel gedaan voor de Nintendo Switch. De game rolt deze winter naar de Nintendo eShop. Nog niet bekend met de Katamari-franchise? Dan wordt dat hoog tijd! Check onderstaande trailer voor een eerste indruk.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?