Trailer: Kabal en D'Vorah toegevoegd aan roster Mortal Kombat 11

Geplaatst: 7 februari 2019 11:50

Mortal Kombat 11 bevat een uitgebreid roster aan nieuwe en klassieke personages. Ontwikkelaar NetherRealm heeft tijdens de Kombat Kast livestream onlangs aangekondigd dat Kabal en D'Vorah toegevoegd zijn aan het roster van de nieuwste Mortal Kombat-game.

Kabal kennen we uit Mortal Kombat 3. De voormalige Black Dragon is terug, inclusief zijn welbekende Hookswords. De onthulling van Kabal ging gepaard met een nieuwe trailer, waarin we de vechter in actie kunnen zien in een gevecht tegen onder andere Sub-Zero. Uiteraard laat de trailer ook Kabal's absurde Fatality zien, waarbij hij Sub-Zero volledig in tweeën splijt. Naast de onthulling van Kabal, heeft ontwikkelaar NetherRealm ook laten weten dat D'Vorah naar Mortal Kombat 11 komt. Deze dame gebruikt insecten om haar vijanden aan te vallen of zichzelf te genezen en hebben we voor het eerst kunnen aanschouwen in Mortal Kombat X.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: NetherRealm en Warner Bros.
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord