Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Kabal en D'Vorah toegevoegd aan roster Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 bevat een uitgebreid roster aan nieuwe en klassieke personages. Ontwikkelaar NetherRealm heeft tijdens de Kombat Kast livestream onlangs aangekondigd dat Kabal en D'Vorah toegevoegd zijn aan het roster van de nieuwste Mortal Kombat-game.

Kabal kennen we uit Mortal Kombat 3. De voormalige Black Dragon is terug, inclusief zijn welbekende Hookswords. De onthulling van Kabal ging gepaard met een nieuwe trailer, waarin we de vechter in actie kunnen zien in een gevecht tegen onder andere Sub-Zero. Uiteraard laat de trailer ook Kabal's absurde Fatality zien, waarbij hij Sub-Zero volledig in tweeën splijt. Naast de onthulling van Kabal, heeft ontwikkelaar NetherRealm ook laten weten dat D'Vorah naar Mortal Kombat 11 komt. Deze dame gebruikt insecten om haar vijanden aan te vallen of zichzelf te genezen en hebben we voor het eerst kunnen aanschouwen in Mortal Kombat X.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?