Trailer: Just Cause 4 bevat een Getting Over It easter egg

Geplaatst: 4 december 2018 14:00
Aangepast: 4 december 2018 14:04

Just Cause 4 ligt koud in de schappen en de eerste easter egg is al naar buiten gebracht. Rico Rodriguez kan zich tussen alle chaos en ontploffingen door ook vermaken met een ketel en pikhouweel, zoals we kennen van Getting Over It with Bennett Foddy.

Getting Over It with Bennett Foddy kwam vorig jaar uit op Steam en werd zeer goed ontvangen. In de game moet je je omhoog zien te werken. Dit doe je terwijl je in een ketel zit en je alleen een pikhouweel tot je beschikking hebt. Dat kan knap lastig zijn als je dat niet onder de knie hebt. In diverse video's op YouTube, zoals de video die je hieronder ziet, is te zien dat je in Just Cause 4 een ketel kan vinden waarmee je Getting Over It with Bennett Foddy kunt spelen.

Just Cause 4 is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Just Cause 4

Series

Just Cause

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord