Trailer: Jurassic World Evolution 2 releasedatum onthuld

Geplaatst:

Tijdens gamescom is de releasedatum van Jurassic World Evolution 2 vrijgegeven. Binnenkort kun je de dinosaurus dierentuin van je dromen bouwen.

Jurassic World Evolution 2 is aanwezig tijdens gamescom en heeft meteen een releasedatum ontvangen. De pre-order trailer toont ons meer soorten aan prehistorische wezens en de nieuwe animaties die ze gebruiken. Jurassic World Evolution 2 lanceert met een campaign, sandbox-modus en de nieuwe Chaos Theory-modus. Bekijk hier een aantal van de bevestigde dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de laatste dev diary van Jurassic World Evolution 2. Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pre-order.

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar vanaf 9 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord