Trailer: Julia Chang en Negan komen volgende week naar Tekken 7

Geplaatst: 18 februari 2019 11:55
Aangepast: 18 februari 2019 11:56

Julia Chang en Negan zijn al een tijdje geleden aangekondigd als DLC-personages voor Tekken 7. Volgende week komen ze dan eindelijk naar de game.

Ontwikkelaar Namco Bandai maakte middels een trailer bekend dat er volgende week wel twee DLC-personages tegelijkertijd uitkomen. Het eerste personage is Julia Chang, die sinds Tekken 3 een bekend gezicht is in de serie. Chang maakt gebruik van verschillende Chinese gevechtstechnieken waarmee ze een aantal rake klappen kan uitdelen. Het tweede personage dat volgende week wordt uitgebracht, is Negan van The Walking Dead. Hij gebruikt voornamelijk zijn bekende knuppel Lucille om zijn vijanden een slechte dag te bezorgen.

Tekken 7 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Julia Chang en Negan verschijnen op 28 februari als DLC pack 8 en 9.

Bron: Namco Bandai
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 7

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 juni 2017

Ontwikkelaar

Namco Bandai

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord