Judgment
  • ONTWIKKELAAR Ryu Ga Gotoku Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juni 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Judgment is nieuwe game van Yakuza-ontwikkelaar

Het team achter de Yakuza-games komt volgend jaar met een nieuwe game; Judgment. In een aankondigingstrailer komen we iets meer te weten over deze nieuwe game van Rya Ga Gotoku Studio.

Tijdens de Kinda Funny Games Showcase heeft uitgever SEGA een aankondigingstrailer getoond van Judgment, een nieuwe game van ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. De game doet denken aan de Yakuza-games en dat is niet vreemd, want het wordt gemaakt door dezelfde studio. Toch is er direct al een groot verschil. Judgment heeft namelijk een Amerikaanse cast die de stemmen inspreken. Iets wat in de recente Yakuza-games ontbrak. Onder meer Greg Chun, die de stem inspreekt van hoofdrolspeler Takayuki Yagami, maakt onderdeel uit van de Amerikaanse cast.

Judgment komt in de zomer van 2019 uit in het Westen voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?