Trailer: Judgment is nieuwe game van Yakuza-ontwikkelaar

Geplaatst:

Het team achter de Yakuza-games komt volgend jaar met een nieuwe game; Judgment. In een aankondigingstrailer komen we iets meer te weten over deze nieuwe game van Rya Ga Gotoku Studio.

Tijdens de Kinda Funny Games Showcase heeft uitgever SEGA een aankondigingstrailer getoond van Judgment, een nieuwe game van ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. De game doet denken aan de Yakuza-games en dat is niet vreemd, want het wordt gemaakt door dezelfde studio. Toch is er direct al een groot verschil. Judgment heeft namelijk een Amerikaanse cast die de stemmen inspreken. Iets wat in de recente Yakuza-games ontbrak. Onder meer Greg Chun, die de stem inspreekt van hoofdrolspeler Takayuki Yagami, maakt onderdeel uit van de Amerikaanse cast.

Judgment komt in de zomer van 2019 uit in het Westen voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Judgment

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord