Jenny LeClue - Detectivu

  • Ontwikkelaar Mografi
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Jenny LeClue - Detectivu komt ook naar Nintendo Switch

Afgelopen weekend is tijdens de Kinda Funny Game Showcase bekendgemaakt dat Jenny LeClue ook haar opwachting gaat maken op de Nintendo Switch. En hiervoor heeft ontwikkelaar Mografi een speciale trailer vrijgegeven.

Als je van een goede detective houdt dan is Jenny LeClue - Detectivu een game om in de gaten te houden. De game wordt ontwikkeld en uitgegeven door het nog onbekende Mografi. De man achter deze kleine studio is Joe Russ. Hij maakte eerder Fathoms. De studio richt zich vooral op verhalende games. Door puzzels op te lossen moet Jenny LeClue de waarheid zien te achterhalen, zoals het een echte detective betaamd.

Jenny LeClue verschijnt in het eerste kwartaal van 2019 uit voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?