Check hier alle PlayStation State of Play content

Jagged Alliance 3

  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Jagged Alliance 3 zorgt voor comeback

Jagged Alliance 3 zorgt voor een comeback van de Jagged Alliance-serie naar het moderne gameland. Uitgever THQ Nordic onthult het nieuwe deel tijdens hun verjaardagsfeest.

Volgens THQ Nordic wordt Jagged Alliance 3 een waardige opvolger van de serie. Je kan kiezen uit een cast van diverse huurmoordenaars, allemaal met diverse skills en vaardigheden. Wat doen deze huurlingen hier? Jagged Alliance 3 speelt zich af in Gran Chien. Dit land zit tjokvol met resources, maar heeft ook last van politieke spanningen. Wanneer de gekozen president wordt gekidnapt en een groep genaamd "The Legion" de controle van het land overneemt, is het tijd om hier een stokje voor te steken. De gameplay kan vergeleken worden met Desperados en de XCOM-games. Oftewel een gezonde mix van actie en strategie.

Jagged Alliance 3 is in ontwikkeling voor de pc.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?