Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Marvel's Spider-Man
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: J. Jonah Jameson vertelt over Spider-Man Turf Wars-uitbreiding

De tweede uitbreiding voor Spider-Man is nu verkrijgbaar en dat viert Sony met een nieuwe trailer. In Turf Wars neemt de de vriendelijke buurtspin het op tegen de gevaarlijke Hammerhead en zijn handlangers. J. Jonah Jameson geeft alvast zijn commentaar over de content en over de superheld zelf.

Turf Wars bevat niet natuurlijk niet alleen een nieuwe schurk en vijanden, maar ook nieuwe missies, kostuums en andere toevoegingen. Vorige maand konden Spider-Man fans al aan de slag met The Heist-DLC. Deze viel een beetje tegen, maar de nieuwe content in de onderstaande trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Spider-Man: Turf Wars is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?