It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Trailer: It Takes Two krijgt een releasedatum

It Takes Two van Hazelight Studios heeft nu een releasedatum. De eerste beelden van de game verschenen tijdens de EA Play presentatie in juni.

De trailer geeft meer details over de gameplay en releasedatum. It Takes Two is een co-op platformgame die zich focust op relaties. De personages die geïntroduceerd worden zijn mensen die in poppen zijn veranderd en ze heten Cody en May. Daarnaast maken we ook kennis met het excentrieke 'Book of Love'. De game komt naar PC, next-gen consoles en de PS4 en Xbox One. Mensen die de game voor de PS4 of Xbox One kopen, komen in aanmerking voor een gratis next-gen update. De coöperatieve game gaat in op relaties en het belang van vertrouwen.

It Takes Two komt uit op 26 maart 2021.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?