It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: It Takes Two co-op partner speelt gratis mee

In een nieuwe trailer van It Takes Two zien we nieuwe gameplaybeelden en hoe je met één aankoop kan spelen met een vriend, die de game niet hoeft aan te schaffen.

De trailer toont de kleurrijke wereld van It Takes Two. In deze game staat co-op in de spotlight en moet je samen met je partner diverse puzzels voltooien. Cody en May zijn twee ouders, die in een benauwde scheiding terecht gekomen zijn. Door een beetje magie zijn ze veranderd in poppen die hun dochter heeft gemaakt. Daardoor komen ze in fantasierijke situaties terecht en moeten ze samen werken aan hun relatie. It Takes Two zet co-op echt op de eerste plaats. Om dat te bewijzen hoef je maar één kopie van de game aan te schaffen en één van je vrienden mag dan gratis meespelen. Dit systeem zagen we eerder in de co-op game A Way Out, de voorganger van It Takes Two.

It Takes Two is beschikbaar vanaf 26 maart voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?