Project 007

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Gameliner score -

Trailer: IO Interactive werkt aan nieuwe James Bond-game

IO Interactive heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan een nieuwe James Bond-game. De eerste teaser van Project 007 werd gedeeld middels een trailer.

Ontwikkelaar en uitgever IO Interactive, vooral bekend van de Hitman-serie, heeft bekendgemaakt dat de studio werkt aan een nieuwe James Bond-game genaamd Project 007. Middels een trailer werd de eerste teaser daarover gepubliceerd. Deze teaser gaf echter geen informatie over de game, maar toonde alleen een aangepaste versie van de bekende intro van de James Bond films. In een Tweet geeft IO Interactive wel aan dat Project 007 een origineel verhaal krijgt. Daarnaast wordt via de website van de game aangegeven dat IO Interactive nog op zoek is naar werknemers om deze nieuwe titel te kunnen realiseren.

Het is nog onbekend wanneer Project 007 uitkomt en op welke platformen.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?