Trailer: Interactieve game Erica nu verkrijgbaar

De interactieve game Erica kreeg tijdens de openingspresentatie op gamescom ook wat tijd om zich te profileren en daarbij werd meteen bekendgemaakt dat de game direct beschikbaar is.

Erica kent geen makkelijke jeugd, haar vader is overleden en ze heeft het daar moeilijk mee. In deze game duik je in Erica's verleden en probeer je te ontrafelen wat er nou precies is gebeurd omtrent de schokkende dood van Erica's vader. De keuzes die je gaandeweg maakt bepalen het verloop van het verhaal, waardoor de hele game een interactieve beleving is. Naast de besturing met de controller, kun je de game ook spelen via een speciaal ontworpen app.

Erica is vanaf nu exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?