Insurgency: Sandstorm

  • Ontwikkelaar New World Interactive
  • Eerste releasedatum 12 december 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Insurgency: Sandstorm volgende maand naar consoles

Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer van Insurgency: Sandstorm online geplaatst. Hierin wordt kenbaar gemaakt wanneer we de shooter op consoles kunnen verwachten.

Als je je shooters liever op pc speelt, dan kon je al sinds 2018 aan de slag met Insurgency: Sandstorm. De game werd op Steam ontvangen met overwegend zeer positieve recensies. Ondanks dat Insurgency: Sandstorm aangekondigd werd voor pc en consoles, heeft het lang geduurd voor de realistische shooter zich aandient voor de console gamers. Maar liefst drie jaar na de pc release, komt de game dan toch nog naar consoles en uitgever Focus Home Interactive heeft nu eindelijk een releasedatum voor ons paraat. Met de console release gaan drie versies gepaard die je vanaf nu kunt pre-orderen. Je kunt je de standaard editie, Deluxe editie of Gold editie aanschaffen. Met de Deluxe Edition ontvang je een Year 1 Pass en de Gold Edition gooit daar nog een jaartje bovenop. Iedere Year Pass biedt zestien cosmetische sets, waarbij de Year 2 Pass nog vier extra reward items biedt.

Insurgency: Sandstorm was dus al even beschikbaar op pc. Vanaf 29 september voegen de PlayStation 4 en Xbox One zich bij de mogelijke platformen om de game op te spelen.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?