Trailer: Insomniac Games viert 25-jarig bestaan

Ontwikkelaar Insomniac Games viert het 25-jarig bestaan met een speciale video waarin oprichter en CEO Ted Price de fans bedankt. In de video wordt ook teruggeblikt op de weg die de studio in al die jaren heeft afgelegd.

Het is weinig ontwikkelaars gegeven om 25 kaarsjes uit te kunnen blazen, maar Insomniac Games mag zich tot dit selecte groepje rekenen. Dit maakt dat de studio genoemd mag worden in hetzelfde rijtje als bijvoorbeeld Id Software, Epic, Neversoft, Atlus en Falcom. Price en kornuiten zijn vooral bekend van het ontwikkelen van games als Sunset Overdrive, Spyro, Resistance, Ratchet & Clank en recent nog Marvel's Spider-Man, dat vorig jaar hoge ogen gooide. Ook onze Rudy gaf in zijn review een grote blijk van waardering.

Het hele jaar staat bij Insomniac Games in het teken van het 25-jarig bestaan. Als we Ted Price mogen geloven is bovenstaande video dus pas het begin.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?