SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Inferno maakt terugkeer in SoulCalibur VI

De met haat gevulde reïncarnatie van Soul Edge maakt een terugkeer in SoulCalibur VI. Jarenlang heeft Inferno mogen dienen als ultieme eindbaas, maar in dit zesde deel is hij gewoon een onderdeel van het roster.

Inferno deed in SoulCalibur, SoulCalibur II en SoulCalibur dienst als eindbaas. Deze evil fysieke vorm van Soul Edge beschikt over de kracht om de vechtstijl van de tegenstander te kopiëren. Inferno is namelijk in staat om tegenstanders over te nemen en een verbeterde vechtstijl te creëren. Dit indrukwekkende personage is omgeven door een vurige aura en maakt korte metten met onoplettende vijanden. Overigens is Inferno enkel beschikbaar in de offline modi.

SoulCalibur VI is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Bandai Namco

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?