Trailer: Inferno maakt terugkeer in SoulCalibur VI

Geplaatst: 5 oktober 2018 12:10

De met haat gevulde reïncarnatie van Soul Edge maakt een terugkeer in SoulCalibur VI. Jarenlang heeft Inferno mogen dienen als ultieme eindbaas, maar in dit zesde deel is hij gewoon een onderdeel van het roster.

Inferno deed in SoulCalibur, SoulCalibur II en SoulCalibur dienst als eindbaas. Deze evil fysieke vorm van Soul Edge beschikt over de kracht om de vechtstijl van de tegenstander te kopiëren. Inferno is namelijk in staat om tegenstanders over te nemen en een verbeterde vechtstijl te creëren. Dit indrukwekkende personage is omgeven door een vurige aura en maakt korte metten met onoplettende vijanden. Overigens is Inferno enkel beschikbaar in de offline modi.

SoulCalibur VI is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Bandai Namco
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SoulCalibur VI

Series

Soul Calibur

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 oktober 2018

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord