Trailer: ID@Xbox ook sterk vertegenwoordigd op X019

Microsoft had tijdens diens X019-livestream niet alleen aandacht voor aankondigingen en onthullingen van de grote games. Ook de indie-ontwikkelaars werden in het ID@Xbox segment even in de schijnwerpers gezet.

Met een trailer dat bijna drie minuten duurde werden tal van indiegames getoond die binnenkort naar Xbox Game Pass komen. Voor al deze games geldt dat zij vanaf de dag van release beschikbaar zijn op de abonnementsdienst van Microsoft. Over niet al te lange tijd mag je dus games als Tracks: The Train Set Game, Streets of Rage 4, Skatebird, Carrion, CrisTales en My Friend Pedro.

BRON X019

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?