Hytale

  • Ontwikkelaar Hypixel Studios Inc.
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Hytale ambiance en gameplay onthuld

Er is nieuwe Hytale gameplay onthuld door Hypixel Studios Inc. Deze beelden werden vrijgegeven via het Twitter-kanaal van de ontwikkelaar.

De trailer staat vooral in het teken van ambiance. Er is veel aandacht geschonken aan de details, op het gebied van sounddesign tenminste. We horen het krakende vuurtje, de regen die valt op het dak en andere effecten. We zien ook wat van de bossen in Hytale en het interieur van het huis. Als Hytale je doet denken aan Minecraft, dan is dat niet zo vreemd. Naast de stijl van de game die erg vergelijkbaar is, was de ontwikkelaar begonnen met een grote Minecraft-mod genaamd Hypixel. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Hytale.

Hytale is ontwikkeling voor de pc.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?