Trailer: Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt nieuwe DLC; Guardian of Remembrance

Geplaatst: 24 september 2021 10:20

Ook Link is van de partij tijdens de show van Nintendo. De held van Hyrule schittert namelijk in een nieuwe uitbreiding van Hyrule Warriors: Age of Calamity - Guardian of Remembrance.

De release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 komt steeds dichterbij en Hyrule Warriors: Age of Calamity is de aangewezen game om net wat meer achtergrondinformatie te geven voor het te komen avontuur. Nu komt er een nieuw stukje lore bij om ons alvast klaar te stomen middels de The Legend of Zelda: Age of Calamity - Guardian of Remembrance-DLC. De Guardian of Rembrance-DLC bestaat uit twee waves waarvan de eerste nu speelbaar is. Deze eerste wave bevat een nieuw personage, de klauwer voor Link en de Triforcer voor Zelda, nieuwe vijanden en een nieuwe moeilijkheidsgraad. Wave 2 bevat een nieuw verhaal in de vorm van de Slag bij Kakariko en de slag bij Goponga, nieuwe levels en drie nieuwe personages.

Hyrule Warriors: Age of Calamity - Guardian of Rembrance Wave 2 is vanaf 29 oktober speelbaar op de Nintendo Switch. Heb jij de cast van The Mario Movie al gezien?

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord