Trailer: Hyrule Warriors: Age of Calamity gameplay onthuld

Geplaatst:

Nintendo heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Hyrule Warriors: Age of Calamity. Tijdens de Tokyo Game Show werd er ook een gameplay showcase gehouden.

Laten we beginnen met de trailer die Nintendo geüpload heeft. Hyrule Warriors: Age of Calamity zet de speler niet alleen in de schoenen van Link. Je kan namelijk spelen als de meerdere kampioenen van Hyrule. Ze gebruiken de krachten van de Guardians om het land te beschermen tegen Ganon en zijn duistere krachten. Hyrule Warriors: Age of Calamity is een prequel op de geprezen The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je ziet goed dat Hyrule Warriors: Age of Calamity gebaseerd is op deze game qua art-style. Onder de trailer zien we de gameplay stream afkomstig van de Tokyo Game Show.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is beschikbaar vanaf 20 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyrule Warriors: Age of Calamity

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 november 2020

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord